17. november 2014

Nyt-Nyt

Bryologkredsen lancerer nu Facebook-gruppe og blog!

Bryologkredsen vil nu og i fremtiden være til stede på Facebook. Siden på Facebook vil blive brugt til at formidle nyheder mv med bryologisk relevant indhold. Siden på Facebook administreres af Rasmus Fuglsang Frederiksen på vegne af Bryologkredsens bestyrelse, og du er velkommen til at sende relevant indhold til Rasmus. Du kan komme direkte til foreningens side via linket her

Foto: Urs A. Treier


Foreningens hjemmeside (www.bryologkredsen.dk) vil bestå, og der er ikke aktuelle planer om at ændre hjemmesidens indhold. 

Det er tanken at Bryologkredsens nye blog skal være et sted, hvor foreningens medlemmer kan dele turberetninger, lokalitetsbeskrivelser, nyt om sjældne arter mv. Alle er i princippet velkomne til at puste liv i bloggen. Jo flere der bidrager, jo mere levende og spændende vil den nok være at følge. Vi får også brug for en masse billeder, så send gerne en mail til administrator, hvis du ligger inde med billeder fra ekskursioner, af arter, lokaliteter osv. Så kan du hurtigt få adgang til at skrive på bloggen.

Foto: Mette K. Due

Med oprettelsen af bloggen er det bestyrelsen ønske, at styrke vidensdelingen mellem foreningens medlemmer og måske inspirere hinanden til endnu flere og endnu federe mooplevelser. Det er er også bestyrelsens håb, at bloggen kan styrke det sociale aspekt i det at være bryolog, da vi måske kan komme til at lære hinanden endnu bedre at kende ved hjælp af bloggen. Der vil stadig blive sendt mails, når der ekskursioner annonceres osv.Ingen kommentarer:

Send en kommentar